Arbetsgivarkvarten

Arbetsgivarkvarten är ett lätt sätt att få kort information om tjänstepensioner och vad du som arbetsgivare ska tänka på. Just nu har Arbetsgivarkvarten uppehåll, men passa på att titta på de tidigare inspelade kvartarna.

För att få en inbjudan till arbetsgivarkvarten behöver du anmäla dig som prenumerant. Då får ett mejl med en länk till webbseminariet. Kom senast fem minuter innan det börjar. Vi håller en frågestund efter genomgången så avsätt tid för det om du vill vara med.

Vi försöker spela in alla tillfällen så att du kan se dem i efterhand om du inte kan delta.

Anmäl dig som prenumerant till arbetsgivarkvarten (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Inspelade arbetsgivarkvartar

Vi försöker spela in och publicera alla arbetsgivarkvartar på YouTube. Titta gärna på tidigare arbetsgivarkvartar.

Titta på tidigare arbetsgivarkvartar på YouTube

Våren 2022

Nytt år – nya premier

Varje år beräknas nivåer för premierna om. Under arbetsgivarkvarten idag svarar ger vi en genomgång av hur den största premien, sparpremien, påverkas. Vi försöker också ge tips på vad du kan tänka på.

25 januari kl.13.00

Avisering om årsbesked

Vi kikar på själva utskicket, både till digital brevlåda och på vykort, samt hur det ser ut när den anställda loggar in på spv.se. För nu finns det även en prognos där! Kanske får du frågor från de anställda eller att det är något särskilt som du som arbetsgivare vill uppmärksamma?

8 februari kl.13.00

Att tänka på vid pensionering

När en anställd går i pension är det vissa saker du som arbetsgivare behöver tänka på. Vi går igenom vad som gäller så du har koll nästa gång en anställd ska pensioneras!

22 februari kl.13.00

8 mars

 

 

22 mars

5 april

 

 

3 maj

17 maj

31 maj

Vill du skicka in ett tips på ett ämne till nästa webbseminarium mejla gärna till kundaktiviteter@spv.se

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL