SPV-dagen – för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning

SPV-dagen är en högaktuell dag med fokus på tjänstepensionen. Vi riktar in oss på vad som är nytt och vad som är på gång. Helt enkelt det som är viktigt för dig som arbetsgivare att veta om tjänstepension från statlig anställning.

Årets SPV-dag är onsdag den 23 november 2022 klockan 10-16 på Clarion Sign Hotel i Stockholm. Morgonmingel från 8.30 och slutmingel till 16.30 .

Det blir innehållsrikt, det blir en massa mingel – och det är gratis!

Nu när vi åter kan ses igen bjuder vi på extra mycket mingel under dagen! Så passa på att träffa oss från SPV, Pensonsmyndigheten, minPension och inte minst – kollegor från andra myndigheter som på olika sätt jobbar med tjänstepensionen!

Massor med mingel!

Under dagen blir det flera längre pauser då du har möjlighet att besöka olika montrar. Där kan du bland annat träffa vår kundservice och handläggare, de som jobbar med rapporter och premier och kanske kolla in de nya överföringskraven. Pensionsmyndigheten och minPension kommer också att ha egna montrar som du kan besöka.

Snack på scenen

På stora scenen kommer vi bland annat prata om tjänstepensionen, premier, bättre överföringskrav och om vad som händer i vår om- och närvärld. Vi hoppas också få bjuda på lite externa gäster.

Tillsammans fixar vi den bästa förmånen för dig och de anställda – tjänstepensionen!

Välkommen att anmäla dig!

Anmäl dig senast onsdag den 9 november. Du deltar gratis. Max 4 personer från varje myndighet.

Skulle du senare få förhinder kan du avboka din plats senast 21 november eller överlåta din plats till någon annan. Vi tar en avgift på 700 kronor vid uteblivet deltagande.

Anmäl dig här! 

Vad är SPV-dagen?

SPV-dagen är en dag för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning. Vi på SPV bjuder på aktuell information och möjlighet till dialog om insikter och behov av stöd kring tjänstepensionen. Det är också ett bra tillfälle att träffa oss och kollegor från andra myndigheter!

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL