Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Nu betalar Kåpan Pensioner ut sina delar av din tjänstepension på egen hand

  2019-05-17

  Från maj 2019 betalar Kåpan Pensioner ut de delar av tjänstepensionen som finns hos dem. Har du pension från oss, exempelvis förmånsbestämd ålderspension, fortsätter vi att betala ut de pengarna.

 • Just nu genomför vi intervjuer med våra kunder

  2019-05-08

  Vi jobbar med att förbättra upplevelsen av att ansöka om tjänstepensionen hos oss. Med anledning av det genomför vi just nu intervjuer med våra kunder.

 • Kundundersökning via sms

  2019-03-25

  Vi genomför just nu en kundundersökning via sms till dig som fått information hem till din brevlåda. Vi genomför undersökningen i samarbete med företaget Netigate.

 • Eva Liedström Adler lämnar SPV:s styrelse

  2019-02-07

  Regeringen har i dag beslutat att entlediga Eva Liedström Adler från sitt uppdrag som ledamot i SPV:s styrelse på hennes egen begäran.

 • Många kan tänka sig att börja jobba efter pensionen

  2019-01-31

  En stor andel av statligt anställda som gått i pension under 2018 kan tänka sig att börja jobba igen. 35 procent är intresserade av en deltidstjänst och 13 procent är redan tillbaka i arbete. Det visar en enkätundersökning som Statens tjänstepensionsverk, SPV, genomfört under hösten tillsammans med studenter från Mittuniversitetet.