Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Prata med din partner

  2017-06-13

  Bröllopet! Ja, det är ju jättetrevligt. Det är också ett bra tillfälle för dig och din partner att prata om tjänstepensionen. Kolla gärna vad som gäller!

 • Blankett för att byta avdelning

  2017-06-01

  Under vissa förutsättningar är det möjligt för personer födda före 1988 att tillhöra Avdelning I istället för Avdelning II. Nu kan den anställda eller du som arbetsgivare beställa en blankett för att göra en överenskommelse om det.

 • Årlig trendanalys till regeringen

  2017-05-31

  Idag får Finansdepartementet vår senaste rapport om pensionsavgångar inom statsförvaltningen. Rapporten används som underlag i regeringens kommande budgetarbete.

 • Utskick om byte av bank

  2017-05-29

  Mellan 30 maj och 13 juni skickar vi brev till dig som har en utbetalning från SPV och Kåpan Pensioner. I brevet informerar vi om att vi byter till Swedbank för utbetalning av pensioner och vad du behöver göra.

 • Fler föreläsare klara för Pensionsdagen 2017

  2017-05-29

  Nu är det klart att även Jens Magnusson, privatekonom SEB, och Johan Sidenmark, vd AMF föreläser på Pensionsdagen i år. Sedan tidigare är det klart att Göran Arrius, ordförande SACO och David Sörhammar, docent vid Uppsala universitet, föreläser.