Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Hjälp oss öka medvetenheten om pensionen!

  2020-11-27

  Just nu pågår en kampanj där vi tillsammans med Arbetsgivarverket och Pensionsmyndigheten vill öka medvetenheten om pensionen hos de statligt anställda. I början av veckan skickade vi ut underlag och hoppas att du som arbetsgivare hjälper till genom att publicera det på intranätet.

 • Välkommen på SPV-dagen digitalt!

  2020-11-17

  På SPV-dagen bjuder vi dig som arbetsgivare till ett evenemang med fokus på aktuella frågor inom tjänstepensionen från statlig anställning. I år kör vi en digital version och direktsänder evenemanget. Det blir pensionspremier, det blir aktuella grejer och du medverkar!

 • Fakturor och ocr-underlag vid årsbokslut

  2020-11-09

  Inför varje årsbokslut tar vi fram ett underlag om hur du som jobbar på en statlig myndighet ska hantera och bokföra fakturor och OCR-underlag i anslutning till årsskiftet.

 • Ingen stängning av systemen på fredag den 30 oktober

  2020-10-27

  Vi kommer inte att stänga våra system fredag den 30 oktober samt tillhörande helg som vi tidigare informerat om. Det beror på att bytet av teknisk plattform som vi skulle genomföra då är framflyttat.

 • Dags för pension? Ansök om alla delarna!

  2020-10-01

  I dag, den 1 oktober får tjänstepensionsavtalet PA 16 nya uttagsregler. Du som ska gå i pension behöver ansöka om alla delar i tjänstepensionen jämfört med tidigare då vissa delar betalades ut med automatik från 65 år. Det blir också nya regler när du ska välja hur länge du vill att tjänstepensionen ska betalas ut.

XS SM MD LG XL