Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Maria Humla ny generaldirektör för SPV

  2018-07-05

  Regeringen har idag utsett Maria Humla till ny generaldirektör och chef för SPV.

 • Visionen om kostnadsfri tjänst är nådd

  2018-06-26

  Den 14 juni fick vi på SPV ändringar i vår instruktion och nytt regleringsbrev från regeringen som innebär att vi nu kan utföra tjänsten Enklare pensionshantering utan att ta betalt. ‒Det här visar att regeringen ser nyttan för statsförvaltningen med tjänsten genom att använda vår kompetens säger Maria Humla, vikarierande generaldirektör.

 • Information om fakturor och OCR-underlag inför halvårsrapporten

  2018-06-20

  Du som arbetsgivare får en mängd fakturor och OCR-underlag från oss. Dessa ska hanteras lite olika i halvårsrapporten. Här finns all information du behöver för att bokföra rätt.

 • Vi är bland de bästa i Naturvårdsverkets miljörankning

  2018-06-08

  I Naturvårdsverkets årliga miljörankning av myndigheter placerar vi oss på en hedrande andra plats. Vi bedöms ha en mycket hög andel systematiskt miljöarbete integrerat i vår verksamhet.

 • De senaste trenderna kring pensionsavgångar

  2018-05-31

  Idag får Finansdepartementet vår senaste rapport om pensionsavgångar inom statsförvaltningen. Rapporten används som underlag i regeringens kommande budgetarbete.