Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Staten och Bo Lundgren har nått en förlikning

  2017-04-23

  I slutet av förra året stämde Bo Lundgren staten eftersom han ansåg att beslutet att sänka hans tjänstepension var fel. Staten och Bo Lundgren har nu ingått en förlikning om att Bo Lundgren har rätt till en tjänstepension som motsvarar den han hade innan sänkningen. Skälet är att det nu har klarlagts att han genom sitt anställningsbeslut blivit lovad en viss tjänstepension.

 • Kundundersökning om din första utbetalning

  2017-04-21

  Vi genomför en kundundersökning i samarbete med företaget Bright Relation. Vi ställer frågor till dig som precis har fått din första utbetalning från oss.

 • Hjälp oss att utse Sveriges bästa pensionsinformation

  2017-04-18

  Hjälp oss att utse Sveriges bästa pensionsinformation! Varje år arrangerar vi tävlingen Guldkanten. Tävlingen lyfter fram bra exempel på enkel, tydlig och nytänkande information om pensioner.

 • Nu kan du flytta pengar du tjänat in till din valbara del

  2017-04-03

  Idag lanserar vi tjänsten Flytta dina pengar. I tjänsten kan du flytta pengar du tjänat in till din valbara del.

 • Bor du utomlands behöver vi ett levnadsintyg från dig

  2017-04-03

  I början av april skickar vi ut ett levnadsintyg till dig som bor utomlands. Du ska fylla i och skicka in levnadsintyget till oss. Vi behöver levnadsintyget för att veta att du fortfarande lever.