Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Ändrad skatt på din utbetalning

  2019-01-03

  Från 1 januari 2019 gäller nya regler för hur vi som utbetalare redovisar din skatt till Skatteverket. Effekten av det kan bli att vi drar högre eller lägre skatt än vad vi tidigare dragit varje månad.

 • Saknar du din utbetalning?

  2018-12-19

  Har du anmält ett annat kontonummer till Swedbank för att få dina pengar från Radiotjänst än det du brukar få dina pengar från oss utbetalda till?

 • Nytt i tjänstepensionsavtalet PA 16

  2018-12-17

  Den 1 januari uppdateras tjänstepensionsavtalet PA 16 med några förändringar som är viktiga för dig som arbetsgivare att veta. Det påverkar hur vissa anställningsuppgifter ska levereras till oss för att det ska bli rätt tjänstepension för de anställda.

 • Brev om att vi tar bort extra skatteavdrag

  2018-12-11

  I dagarna skickar vi ett brev om att vi tar bort extra skatteavdrag för personer som har utbetalning av flera delar i sin tjänstepension. Anledningen är nya skatteregler som gäller från 1 januari. De nya reglerna innebär att vi delar upp skatten beroende på vad utbetalningen består av. Det kan få effekt på den totala skatten på varje utbetalning.

 • Faktura i november

  2018-11-29

  Novemberfakturan avseende förmånsbestämd pension kommer på papper.