Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Anmäl dig till ett webbseminarium

  2018-04-18

  Vi har två webbseminarier för dig som funderar på din pension. "Ansöka om tjänstepension" vänder sig till dig som går i pension inom ett år och "Koll på din pension" är till dig som vill ha information om din pension. Välkommen att anmäla dig!

 • Vi kontrollerar inkomster för tidigare anställda med pensionsersättningar

  2018-03-15

  Nu startar vi arbetet med att kontrollera inkomster för tidigare anställda som hade en utbetalning av pensionsersättning eller särskild pensionsersättning under 2016.

 • Nu skickar vi ut pensionsbeskeden – och visar helheten på webben

  2018-03-01

  Under perioden 28 februari till 14 mars skickar vi ut årets pensionsbesked med information om tjänstepensionen från statlig anställning. Den som har en digital brevlåda får sina besked den här veckan. Vi lanserar samtidigt Dina pensionssidor där den anställda på ett enkelt sätt kan få en helhetsbild av hur mycket hen har tjänat in till sin tjänstepension från statlig anställning.

 • Nu skickar vi ut pensionsbeskeden – och visar helheten på webben

  2018-02-28

  Under perioden 28 februari till 14 mars skickar vi ut årets pensionsbesked med information om tjänstepensionen från statlig anställning. Du som har en digital brevlåda får dina besked den här veckan. Vi lanserar samtidigt Dina pensionssidor där du på ett enkelt sätt ser vilka delar du har, värdet på dem och hur de fungerar.

 • Nu lanserar vi en helt ny version av Dina pensionssidor

  2018-02-14

  I den nya versionen av Dina pensionssidor kan du kolla in helheten i tjänstepensionen från din statliga anställning.