Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Få sammanställning av dina utbetalningar för 2020

  2021-01-20

  Nu kan du logga in på Mina sidor och få en sammanställning av dina utbetalningar för 2020. Du kan också spara eller skriva ut den om du vill.

 • Små förändringar av din tjänstepension vid årsskiftet

  2020-12-21

  Prisbasbeloppet höjs med 300 kronor för 2021. Vi använder det för att räkna ut delar av din tjänstepension. Från den 6 januari kan du logga in och se hur det påverkar din tjänstepension.

 • Hjälp oss öka medvetenheten om pensionen!

  2020-11-27

  Just nu pågår en kampanj där vi tillsammans med Arbetsgivarverket och Pensionsmyndigheten vill öka medvetenheten om pensionen hos de statligt anställda. I början av veckan skickade vi ut underlag och hoppas att du som arbetsgivare hjälper till genom att publicera det på intranätet.

 • Välkommen på SPV-dagen digitalt!

  2020-11-17

  På SPV-dagen bjuder vi dig som arbetsgivare till ett evenemang med fokus på aktuella frågor inom tjänstepensionen från statlig anställning. I år kör vi en digital version och direktsänder evenemanget. Det blir pensionspremier, det blir aktuella grejer och du medverkar!

 • Fakturor och ocr-underlag vid årsbokslut

  2020-11-09

  Inför varje årsbokslut tar vi fram ett underlag om hur du som jobbar på en statlig myndighet ska hantera och bokföra fakturor och OCR-underlag i anslutning till årsskiftet.

XS SM MD LG XL