Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Nytt då anställning upphör på grund av sjukdom eller skada

  2021-03-31

  En anställd som sägs upp under 2017 eller senare på grund av arbetsbrist kan om det finns särskilda skäl beviljas särskild pensionsersättning, enligt Avtal om omställning. Nu gäller det enligt ett nytt avtal även i vissa fall den som efter 1 februari 2021 sägs upp på grund av personliga skäl (sjukdom eller skada) och den som kommit överens med sin arbetsgivare om att anställningen ska avslutas på grund av sjukdom eller skada.

 • Just nu kan du få svara på en kundundersökning

  2021-03-25

  Vi genomför just nu en kundundersökning till en del av våra kunder som fått information årligt uppdaterade uppgifter om sin tjänstepension. Vi genomför undersökningen i samarbete med företaget Netigate.

 • Vi stänger alla självbetjäningstjänster på fredag

  2021-02-10

  Den här veckan stänger vi alla våra självbetjäningstjänster från torsdag kl. 17. Även kundservice är stängt nu på fredag den 5 mars. Det beror på att vi byter teknisk plattform. Vi öppnar igen på måndag den 8 mars efter kl. 8.

 • Vi stänger e-tjänsterna från torsdag kl.17 till måndag kl. 8

  2021-02-10

  Den här veckan stänger vi våra e-tjänster från torsdag klockan 17. Även kundservice är stängt nu på fredag den 5 mars. Det beror på att vi byter teknisk plattform. Vi öppnar igen på måndag den 8 mars efter klockan 8.

 • Få sammanställning av dina utbetalningar för 2020

  2021-01-20

  Nu kan du logga in på Mina sidor och få en sammanställning av dina utbetalningar för 2020. Du kan också spara eller skriva ut den om du vill.

XS SM MD LG XL