SPV-dagen – för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning

Grön-bild-med-texten-spvdigitalt

SPV-dagen digitalt – en halvdag med fokus på aktuella frågor inom tjänstepensionen. Under SPV-dagen riktar vi in oss på vad som är nytt och vad som är på gång. Helt enkelt det som är viktigt för dig som arbetsgivare att veta om tjänstepension från statlig anställning.

Även i år kör vi SPV-dagen digitalt. Tillsammans med några av er pratar vi om hur vi jobbar med tjänstepensionen. Och även du får möjlighet att medverka digitalt!

Tillsammans fixar vi den bästa förmånen för de anställda – tjänstepensionen!

Hur lyfter vi den bästa förmånen för de anställda? Allt som rör tjänstepensionen ger i slutändan de anställda den förmånen. Men hur pratar vi om den?

Vad händer med enklare och tryggare ansökan om den förmånsbestämda delen? Vi visar och berättar om hur det är tänkt och hur vi tagit med behoven vi fått från er och de anställda.

Hur funkar pensionspremierna nu igen? Vikten av att förstå kostnaderna och prognosen som du nyligen fått.

… och vad är mer på gång? Ja, det berättar vi avslutningsvis om.

Och självklart tar vi även en fika- och rörelsepaus under förmiddagen!

Efter sändningen vill vi att du har koll på vad som ligger bakom den bästa förmånen du har att erbjuda dina anställda. Och att du känner dig uppdaterad på vad som är på gång!

_____________________________________________________________________

SPV-dagen digitalt är onsdag den 8 december 2021 kl. 9-11.30 och sänds direkt från oss. Evenemanget är kostnadsfritt.

Moderator är Christina Lindh.

Sändningen är öppen för alla, men anmäl dig gärna så får du påminnelse med länk inför sändningen och återkoppling efter evenemanget!

Anmäl dig till SPV-dagen

Vad är SPV-dagen?

SPV-dagen är en dag för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning. Vi på SPV bjuder på aktuell information och möjlighet till dialog om insikter och behov av stöd kring tjänstepensionen. Normalt är det också ett bra tillfälle att träffa oss och kollegor från andra myndigheter, vilket vi hoppas går att uppfylla nästa år!

Förra årets SPV-dagen digitalt

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL