SPV-dagen – för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning

Grön-bild-med-texten-spvdigitalt

SPV-dagen digitalt – en halvdag med fokus på aktuella frågor inom tjänstepensionen. Under SPV-dagen riktar vi in oss på vad som är nytt och vad som är på gång. Helt enkelt det som är viktigt för dig som arbetsgivare att veta om tjänstepension från statlig anställning.

I år direktsände vi SPV-dagen digitalt via Youtube under en förmiddag i stället för en hel dag. Fokus var på hur pensionspremierna fungerar, vad som kostar och vad som påverkar dem. Men vi fick också veta lite om de olika e-tjänsterna ni arbetsgivare har på spv.se och vad ni tycker om dem. Sen berättade vi om de webbseminarier som vi erbjuder er löpande och vad som är på gång under 2021. 

Ta del av de inspelade passen

Här kan du ta del av de tre inspelade passen (Youtube)

 

Vad är SPV-dagen?

SPV-dagen är en dag för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning. Vi på SPV bjuder på aktuell information och möjlighet till dialog om insikter och behov av stöd kring tjänstepensionen. Normalt är det också ett bra tillfälle att träffa oss och kollegor från andra myndigheter, vilket vi hoppas går att uppfylla nästa år!

 

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL