SPV-dagen – för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning

Grön-bild-med-texten-spvdigitalt

SPV-dagen digitalt – en halvdag med fokus på aktuella frågor inom tjänstepensionen. Under SPV-dagen riktar vi in oss på vad som är nytt och vad som är på gång. Helt enkelt det som är viktigt för dig som arbetsgivare att veta om tjänstepension från statlig anställning.

Datum och tid

Onsdag den 9 december klockan 9–11.30

Program

I år ses vi digitalt under en förmiddag fylld med intressanta punkter: 

  • Inledning och återkoppling från förra årets SPV-dag
  • Vi dyker ner i pensionspremierna. Du får veta vad det är som kostar, hur de olika premierna fungerar och vad som påverkar dem.
  • Så här tycker ni om e-tjänsterna på spv.se! Vi berättar om resultatet av undersökningen som ni svarat på, och vad ni ger e-tjänsterna för betyg!
  • Vad händer under 2021? En förhandstitt på vad vi förbättrar och utvecklar under nästa år, både för dig och de anställda. 

Du får också på ett eller annat sätt möjlighet att agera och medverka. Och självklart tar vi en fika- och rörelsepaus under förmiddagen!

Efter sändningen vill vi att du har koll på vad som påverkar pensionspremierna och att du känner dig uppdaterad på vad som är på gång!

Moderator är Christina Lindh.

Anmäl dig gärna!

Sändningen är öppen för alla, men anmäl dig gärna så får du påminnelse med länk inför sändningen och återkoppling efter evenemanget! Evenemanget är kostnadsfritt. 

Anmäl dig här!

Kan du inte delta?

Vi spelar in sändningen och kommer att lägga upp en länk här på sidan efteråt, så snart vi har textat den.

Vad är SPV-dagen?

SPV-dagen är en dag för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning. Vi på SPV bjuder på aktuell information och möjlighet till dialog om insikter och behov av stöd kring tjänstepensionen. Normalt är det också ett bra tillfälle träffa oss och kollegor från andra myndigheter, vilket vi hoppas går att uppfylla nästa år!

Här kan du ta del av SPV-dagen 2019

 

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

XS SM MD LG XL