Jobba på SPV

Söker du en modern arbetsplats som vill inspirera sina medarbetare till att skapa tjänster som ger stort värde och nöjda kunder? Då kan SPV vara rätt plats för dig!

Vi är en myndighet som har stort kundfokus och som hela tiden vill förbättra vår verksamhet och våra arbetssätt. Det gör vi bland annat genom att utveckla e-tjänster och effektivisera vår verksamhet.

SPV på LinkedIn

SPV finns också på yrkesnätverket LinkedIn. Genom LinkedIn kan du hålla dig uppdaterad till exempel om lediga tjänster, examensarbeten, vilka rekryteringsmässor vi deltar på och om den utveckling vi ständigt gör i vår verksamhet.

Till vår sida på LinkedIn

Bra möjligheter och förmåner

Våra medarbetare betyder mycket för oss och vår fortsatta utveckling. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete med stimulerande uppgifter, många utmaningar och med stor chans till egen utveckling. Vi har dessutom många förmåner som vi erbjuder våra medarbetare. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet? Skicka in en ansökan! Förhoppningsvis får vi möjlighet att berätta mer för just dig.

Detta erbjuder vi dig som anställd på SPV

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

XS SM MD LG XL