Information till ert intranät

Här hittar du information om tjänstepensionen och skydd som ingår i anställningen. Det kan du använda på ert intranät för att informera dina anställda.

Texten innehåller länkar till information om tjänstepensionen och hur den fungerar samt information om skydd som ingår i anställningen. De anställda får också veta var de vänder sig med frågor och hur de ansöker om sin tjänstepension. Du som arbetsgivare kan komplettera informationen med exempelvis egna rutiner och material kring vad som gäller hos just er.

Pension

En viktig förmån i din anställning hos oss är att vi betalar in till din tjänstepension. Tjänstepensionen är en viktig del av hela din pension. När vi betalar in skatt för dig betalar vi också in till din allmänna pension.

Om pensioner

Skydd som ingår i din anställning

Det ingår också en trygghet i din anställning om du blir långvarigt sjuk eller dör i form av sjukpension och efterlevandepension samt tjänstegrupplivförsäkring. Och råkar du ut för en arbetsskada finns även en arbetsskadeförsäkring.

Skydd som ingår i din anställning

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL