Så här loggar du in

För att logga in på Mina sidor behöver du en e-legitimation. Du kan skaffa e-legitimation från de flesta bankerna och från Telia.

Här skaffar du en e-legitimation

För att kunna skaffa en e-legitimation måste du ha ett svenskt personnummer. De som har rätt att utfärda e-legitimationer är banker och Telia. På webbplatsen BankID hittar du en lista på vilka som utfärdar e-legitimation.

Vad är e-legitimation?

E-legitimation är en elektronisk motsvarighet till ett ID-kort som du använder för att identifiera dig. E-legitimationen kan vara i form av en datafil på din dator eller lagras på ett elektroniskt kort. Mobilt BankID är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. För att kunna använda Mobilt BankID behöver du dels installera BankID:s säkerhetsapp och dels hämta ett Mobilt BankID. Detta gör du hos din internetbank.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

XS SM MD LG XL