Om Mina sidor

När du är inloggad på Mina sidor kan du bland annat se delarna i din tjänstepension, värdet på dem och hur de fungerar.

För att logga in behöver du ha en e-legitimation eller ett mobilt BankID.

Logga in på Mina sidor

Ansök om din förmånsbestämda del

Du som tidigare har varit statligt anställd och har den förmånsbestämda delen, även kallad livränta och fribrev, kan göra en ansökan digitalt. För att ansöka fyller du i olika uppgifter i varje steg, till exempel när du vill ta ut din förmånsbestämda del och kontaktuppgifter. När du har skickat in din ansökan kan du följa ditt ärende och se vilken status det har. Du kan även se vilka uppgifter du har skickat in till oss i din ansökan. Det är bara du som har fyllt 60 år som kan ansöka.

Välj försäkringsgivare för din valbara del

Du kan göra ditt val direkt på webbplatsen. Valet innebär att du väljer hur en del av din tjänstpension ska förvaltas. För att göra ditt val ska du till exempel välja försäkringsgivare och om du vill ha återbetalningsskydd eller inte.

Flytta pengar du tidigare har tjänat in

Du kan flytta pengar du tidigare tjänat in till din valbara del. Du flyttar pengarna från en försäkringsgivare till en annan, eller till en annan sparform hos samma försäkringsgivare.

Se dina utbetalningar

Se dina utbetalningar från SPV. Du kan se både dina kommande utbetalningar och utbetalningar som du har fått tidigare.

Få en överblick över hela din pension

Få en samlad bild av din pension genom vårt samarbete med minPension. Genom att göra en prognos på minpension.se kan du se din allmänna pension, din tjänstepension och eventuellt ditt privata pensionssparande.

Skaffa en digital brevlåda och få post från oss digitalt

Skaffa en säker digital brevlåda och läs dina brev från oss när det passar dig.

Få post från oss digitalt

Du blir automatiskt utloggad efter 45 minuter

Om du inte har varit aktiv på Mina sidor de senaste 45 minuterna blir du av säkerhetsskäl automatiskt utloggad. Vill du fortsätta använda Mina sidor är det bara att logga in igen.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL