Se dina utbetalningar och skatt

Du kan alltid se dina utbetalningar när du loggar in hos oss. Vi visar också den skatt vi redovisat till skatteverket. Det är samma uppgifter som du ser på din inkomstdeklaration.

När du loggar in på Mina sidor ser du dina kommande utbetalningar av förmånsbestämd ålderspension och får en sammanställning av dina utbetalningar föregående år. Din sammanställning innehåller utbetalningar och redovisad skatt och du kan själv spara eller skriva ut den.

I samband med din utbetalning i januari skickar vi ut en utbetalningsspecifikation med din kommande utbetalning per månad. Du får också ett meddelande om ditt belopp ändras.

Logga in på Mina sidor

Ingen kontrolluppgift för förmånsbestämd ålderspension

Vi skickar ingen årlig kontrolluppgift för utbetalning av förmånsbestämd ålderspension. Alla uppgifter som vi redovisar till Skatteverket kan du se förtryckta i din inkomstdeklaration. Du kan också logga in på skatteverket.se och löpande se dina inkomstuppgifter.

Logga in på Skatteverket.se

Få en sammanställning av förra årets utbetalningar och redovisad skatt

Vill du ha uppgifter om förra årets utbetalningar och redovisad skatt kan du ta del av dem på två olika sätt:

  1. Logga in på Mina sidor och skriv ut din sammanställning av dina utbetalningar.
    Logga in på Mina sidor
  2. Du kan skicka ett mejl till oss. Vi skickar beskedet om utbetalning till din folkbokföringsadress. Du kan också ringa vår kundservice på 020 - 51 50 40.

    Skicka ett mejl till oss

Du kan inte se utbetalningar från oss på minpension.se

Om du loggar in på minpension.se ser du idag inte din utbetalning av den förmånsbestämda delen. Det beror på att vi inte skickar uppgifter om det till minpension.se. Däremot kan du se utbetalningar från andra pensioner på minpension.se.

Om du har utbetalningar från Kåpan Tjänstepension

Du kan se dina utbetalningar från Kåpan Tjänstepension om du loggar in på kapan.se. Du kan också se dem på din utbetalningsspecifikation som du får i samband med utbetalningen i januari eller om ditt belopp ändras.

Logga in på kapan.se

 

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL