Problem att logga in?

Har du svårt att logga in på självbetjäningstjänsterna? Du hittar svar på de vanligaste frågorna här.

Om du inte hittar svaret på just din fråga kan du kontakta oss.

Stöder vår webbplats din e-legitimation?

På vår webbplats kan du använda e-legitimationer som är utfärdade av en bank. Om du behöver hjälp med din e-legitimation, vänd dig till dem som utfärdat din e-legitimation.

Har du uppgraderat ditt BankID?

Även om du vet att ditt BankID fungerar på andra sidor kan du behöva uppgradera ditt BankID-säkerhetsprogram till den senaste versionen för att det ska fungera hos oss. På BankID:s webbplats finns både instruktioner och möjlighet att testa installationen.

Om du behöver hjälp vid uppgraderingen kontaktar du i första hand din it-support eller de som har utfärdat din e-legitimation. Kontrollera löpande att du har den senaste versionen.

Är din e-legitimation giltig?

E-legitimationen har en begränsad giltighetstid. Om du får problem vid inloggningen är det därför en bra idé att börja med att kontrollera att e-legitimationen fortfarande är giltig. På utfärdarens webbplats kan du testa e-legitimationen.

Uppfyller datorn de tekniska kraven?

Det är i första hand den som har utfärdat din e-legitimation som du vänder dig till för att kontrollera vilka operativsystem och webbläsare som fungerar ihop med din e-legitimation. Vissa typer av e-legitimation kräver även speciella säkerhetsprogram. 

Har du installerat e-legitimationen rätt?

Om du har problem med att ladda ner och installera e-legitimationen kontaktar du den som har utfärdat e-legitimationen för att få hjälp.

Behöver du hjälp med e-legitimationen?

För mer information och support kontaktar du utgivaren av din e-legitimation:

Hjälp från SPV:s teknikstöd med inloggningsproblem

Om du fortfarande har problem med att logga in kan du kontakta vår tekniska support på 060-18 77 00 eller genom att skicka mejl.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL