Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Nytt om behörigheter

  2022-04-25

  Med start 25 april ökar vi säkerheten kring hanteringen av behörigheter till våra självbetjäningstjänster. Två gånger per år ska ni som arbetsgivare kontrollera, det vill säga godkänna eller ändra, alla era behörigheter till våra tjänster.

 • Viktig information till dig som har fonder i Ryssland eller Östeuropa

  2022-03-23

  Har du valt att placera pengarna i den valbara delen i Rysslands- eller Östeuropafonder, kommer du inte kunna köpa, byta eller sälja de fonderna i dagsläget. Det innebär också att dina pensionspremier som betalas in av din arbetsgivare varje månad inte placeras i fonden.

 • Just nu kan du få svara på en kundundersökning

  2022-03-10

  Vi genomför just nu en kundundersökning till en del av våra kunder som fått information årligt uppdaterade uppgifter om sin tjänstepension. Vi genomför undersökningen i samarbete med företaget Netigate.

 • Ledamöter till SPV:s styrelse utsedda

  2022-03-08

  Regeringen har nu fattat beslut om vilka personer som ska ingå i SPV:s styrelse.

 • Har du tjänstepension i form av livränta?

  2021-12-30

  En livränta värdesäkras normalt från att den börjar betalas ut, det vill säga vid 65 år. Den följer då prisutvecklingen genom att den knyts till prisbasbeloppet. Men om vissa villkor är uppfyllda kan livräntan även värdesäkras för tid före 65 år, vilket kan ge ett högre månadsbelopp.

XS SM MD LG XL