Självbetjäningstjänster för arbetsgivare

I vår självbetjäningstjänst Fakturaspecifikationer kan du som arbetsgivare se fakturaspecifikationerna för de direktdebiterade pensionerna.

Kom igång med självbetjäningstjänsterna

För att logga in till våra självbetjäningstjänster behöver de som ska använda tjänsten beställa behörighet från oss på SPV och skaffa e-legitimation.

1. Beställa behörighet till självbetjäningstjänsterna

Du som ansöker om behörighet ska vara en behörig företrädare för den arbetsgivare som behörigheten ska gälla för. En företrädare kan vara generaldirektör, personalchef, ekonomichef, administrativ chef eller motsvarande.

För att beställa behörighet fyller du som företrädare i formuläret Beställ behörighet till våra självbetjäningstjänster och signerar med e-legitimation. Den användare som behörigehten gäller för och du som signerar får inte vara samma person.

Beställ behörighet till våra självbetjäningstjänster

Genom att skicka in formuläret har du också accepterat de allmänna villkoren för våra självbetjäningstjänster.

Allmänna villkor för självbetjäningstjänsterna (pdf, nytt fönster)

2. Skaffa en e-legitimation

Det finns flera olika leverantörer av e-legitimation.

Hur du beställer e-legitimation

Fakturaspecifikationer för de direktdebiterade pensionerna

I tjänsten Fakturaspecifikationer kan du se fakturaspecifikationen för de direktdebiterade pensionerna, till exempel delpension och pensionsersättning. Du har tidigare fått dessa specifikationer på papper från oss men det utskicket kommer upphöra efter juni 2016.

Problem att logga in?

Har du problem att logga in kontaktar du oss genom att skicka ett mejl.

Problem att logga in

Säga upp behörighet till självbetjäningstjänsterna

När en person inte längre behöver behörighet till våra självbetjäningstjänster, till exempel om hen byter arbetsuppgifter eller slutar, måste personen själv eller du som företrädare för arbetsgivaren säga upp behörigheten.

Säga upp behörighet till självbetjäningstjänsterna

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL