Skaffa en digital brevlåda

Skaffa en digital brevlåda så kan du enkelt ta emot och läsa din post i mobilen eller på datorn, när som helst och var du än är.

När du skaffar en digital brevlåda kan du enkelt och säkert samla din post där och du slipper att få det mesta av din post på papper.

Nästan alla brev från oss digitalt

Vi skickar nästan alla typer av brev digitalt till dig om du valt en digital brevlåda. Men det kan hända att du får ett brev från oss på papper. Det beror i så fall på att det ännu inte är anslutet till digitala brevlådor.

Tre olika digitala brevlådor

Det finns tre olika digitala brevlådor. I Min myndighetspost får du enbart post från myndigheter, kommuner och regioner. I Kivra och Billo får du också post från myndigheter, kommuner och regioner men även post från vissa företag.

Välj en digital brevlåda

Det är enkelt att skaffa en digital brevlåda. Det enda du behöver är en e-legitimation. Välj den brevlåda du gillar bäst så skickar vi din post dit.

När du skaffar en digital brevlåda godkänner du användarvillkoren för den digitala brevlåda du valt. Du godkänner också användarvillkoren för Mina meddelanden som är infrastrukturen för digital post som Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) ansvar för.

Användarvillkor för Mina meddelanden på DIGG:s webbplats

Välj hur du vill bli aviserad

I brevlådans inställningar väljer du hur du vill bli aviserad. Då vet du direkt när ett nytt meddelande kommit till din brevlåda. De kontaktuppgifter du anger i din brevlåda används för att skicka aviseringar. Du har alltid ett eget ansvar att öppna och ta del av den post som kommer till dig.

Du kan välja vilka du vill få digital post från

Du kan själv välja om du inte vill ha digital post från vissa avsändare. Det gör du genom att gå in i inställningar i din digitala brevlåda och välja vilka du inte vill ta emot digital post från. Då kommer din post istället på papper.

Se vilka du kan få digital myndighetspost från på DIGG:s webbplats

När en ny avsändare börjar skicka digital post kommer du få digital post från den. Om du inte vill ha digital post från avsändaren måste du gå in i din digitala brevlåda och välja att inte få det.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL