Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Dags att kontrollera behörigheter

  2022-09-30

  Den 3 oktober är det dags att kontrollera behörigheter för de personer hos dig som använder våra självbetjäningstjänster.

 • Vad tycker du om våra självbetjäningstjänster?

  2022-09-28

  Nu genomför vi en undersökning bland er som använder våra självbetjäningstjänster. Vi vill bland annat veta mer om hur du upplever tjänsterna, vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre i framtiden.

 • Lyckan att ha en tjänstepension

  2022-09-27

  Idag, den 27 september är det Tjänstepensionens dag. Vi som jobbar statligt kan lyckligt konstatera att vår arbetsgivare betalar in pengar till tjänstepensionen varje månad, så är det inte för alla. Passa på att fira det idag, kanske genom att logga in och kolla din tjänstepension?

 • Nu får du koll på pensionskostnaderna för 2023

  2022-09-26

  I slutet av september skickar vi prognosen över pensionskostnader till dig som arbetsgivare. Använd prognosen i ditt budgetarbete.

 • Lyckan med tjänstepensionen!

  2022-09-23

  Tjänstepensionen är den mest önskade förmånen som du som arbetsgivare erbjuder era anställda. I samband med Tjänstepensionens dag, den 27 september, har du chans att berätta om tjänstepensionen från statlig anställning.

XS SM MD LG XL