Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen i högerkolumnen.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2015 »

2015-04-23

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt tjänstepensionsavtalet ITP-P. Nytt för i år är att du också hittar dina pensionsbesked på Dina pensionssidor här på webbplatsen. På Dina pensionssidor kan du även göra en prognos över hela din pension genom vårt samarbete med Minpension.se.

Vi utvärderar webbplatsen – hjälp oss bli bättre »

2015-03-24

Just nu genomför vi en utvärdering av webbplatsen tillsammans med Web Service Award. Du som besöker webbplatsen får möjlighet att svara på en webbenkät. Passa på att lämna dina synpunkter och berätta vad du tycker fungerar bra eller mindre bra på webbplatsen!

Nytt nummer av Bulletin »

2015-03-23

Marsbrevet handlar bland annat om att vi nu sänker avgifterna ytterligare för tjänsten Enklare pensionshantering och om vår kontroll av inkomster för personer som har pensionsersättningar.

Nu kommer dina pensionsbesked för den statliga tjänstepensionen »

2015-03-20

Vecka 13 börjar vi skicka ut årets pensionsbesked. Om du anslutit dig till tjänsten Mina meddelanden kommer du att få pensionsbeskeden digitalt istället för på papper.

Nu kommer pensionsbeskeden för den statliga tjänstepensionen »

2015-03-20

Vecka 13 börjar vi skicka ut årets pensionsbesked. För första gången går det nu att få pensionsbeskeden digitalt genom tjänsten Mina meddelanden istället för på papper.

Hjälp oss att utse Sveriges bästa pensionsinformation! »

2015-03-19

Varje år arrangerar Statens tjänstepensionsverk (SPV) tävlingen Guldkanten. Tävlingen lyfter fram bra exempel på enkel, tydlig och nytänkande information om pensioner. Nu behöver vi din hjälp med att hitta årets bästa pensionsinformation!

Nu kan du få ordförklaringar på webbplatsen »

2015-03-17

Idag lanserar vi en ny funktion som innebär att du kan få ordförklaringar på webbplatsen.

Vi kontrollerar inkomster för personer med pensionsersättningar »

2015-03-06

Vi har nu startat arbetet med att kontrollera inkomster för personer som under 2013 hade en utbetalning av pensionsersättning eller särskild pensionsersättning. Även ni som är arbetsgivare kan beröras av det.

Filtrera nyheter

Kategori
Publicerad