Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen i högerkolumnen.

SPV analyserar uppmärksammade fall »

2016-04-26

Den senaste veckan har två fall av samordning av riksdagsmannapension och statlig tjänstepension uppmärksammats i media. Vi har beslutat att låta våra jurister analysera fallen.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2016 »

2016-04-26

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt tjänstepensionsavtalet PA-RFVS. Samtidigt lägger vi även ut pensionsbeskeden på Dina pensionssidor.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2016 »

2016-04-26

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt tjänstepensionsavtalet PA-91 F. Samtidigt lägger vi även ut pensionsbeskeden på Dina pensionssidor.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2016 »

2016-04-25

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt tjänstepensionsavtalet ITP-S. Samtidigt lägger vi även ut pensionsbeskeden på Dina pensionssidor.

Tipsa oss om bra pensionsinformation! »

2016-04-21

Varje år delar vi ut priset Guldkanten inom området pensionsinformation. Tävlingen lyfter fram bra exempel på enkel, tydlig och nytänkande information om pensioner. Läs om hur du gör för att skicka in bidrag!

Fler fakturaspecifikationer på webben »

2016-04-18

Nu utökar vi självbetjäningstjänsten Fakturaspecifikationer. Från maj finns även fakturaspecifikationerna för de direktdebiterade pensionerna, till exempel delpension och pensionsersättning, i tjänsten.

Nytt nummer av Bulletin »

2016-04-13

Nu har vi skickat ett nytt nummer av nyhetsbrevet Bulletin. Nyhetsbrevet handlar bland annat om ny tidsplan för anpassningen till tjänstepensionsavtalet PA 16, förändringar i självbetjäningstjänsten Fakturaspecifikationer och återbetalning av premier för den kompletterande och individuella ålderspensionen.

Bor du utomlands behöver vi ett levnadsintyg från dig »

2016-04-01

I början av april skickar vi ut ett levnadsintyg till dig som bor utomlands. Du ska fylla i och skicka in levnadsintyget till oss. Vi behöver levnadsintyget för att veta att du fortfarande lever.

Filtrera nyheter

Kategori
Publicerad