Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen i högerkolumnen.

Se Pensionsdagen på SVT Play »

2014-10-23

Årets Pensionsdag arrangerades 15 oktober 2014 på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Höstens stora evenemang hade pensioner i fokus. En dag med intressanta föreläsningar av bland annat Jens Henriksson, vd Folksam, Britta Lejon, ordförande fackförbundet ST och Elisabeth Svantesson, tidigare arbetsmarknadsminister.

KPA Pension vann Guldkanten för bästa pensionsinformation »

2014-10-15

Förmågan att möta kunden på kundens nivå och en förståelse för det stora behovet av information om pensioner på flera språk var avgörande när KPA Pension idag tilldelades Statens tjänstepensionsverks (SPV) pris Guldkanten för bästa pensionsinformation 2014.

SPV stänger för tekniskt underhåll under två helger i oktober och november »

2014-10-08

Den 10-13 oktober och den 30 oktober-3 november gör vi tekniska underhåll av våra system. Det innebär att vår kundservice kommer att vara stängd under de två tillfällena. Vi stänger även Dina pensionssidor samt våra självbetjäningstjänster för arbetsgivare. Övriga webbplatsen kommer däremot att fungera som vanligt. Du som har en utbetalning från SPV påverkas inte, du kommer att få dina pengarna precis som planerat.

Träffa oss på ESV-dagen den 8 oktober »

2014-10-06

ESV-dagen är en mötesplats för personer som arbetar med ekonomistyrning i staten. I SPV:s monter berättar vi om vår tjänst Enklare pensionshantering som innebär att vi erbjuder statliga arbetsgivare vår service och administration av tjänstepensioner.

Idag firar vi tjänstepensionen! »

2014-09-27

Idag är det Tjänstepensionens dag. Den firas den 27 september årligen och är ett tillfälle då aktörer i pensionsbranschen, arbetsgivare och media, var och en på sitt sätt, kan uppmärksamma tjänstepensionen lite extra. Vi firar Tjänstepensionens dag med att släppa en inspelning av föreläsningen "Lär dig mer om din statliga tjänstepension".

Leveransplan för 2015 »

2014-09-26

Datumen för 2015 års månadsleveranser av anställningsuppgifter och betalningar av premier för individuell och kompletterande ålderspension samt för Kåpan Extra är nu fastställda.

För dig som valt Avanza för din individuella ålderspension »

2014-09-25

Försäkringsgivaren Avanza upphör från och med den 1 januari 2015 som alternativ för det val du kan göra för din individuella ålderspension (individuella valet). Du som har valt Avanza har nu möjlighet att göra ett nytt val för de pengar som ska betalas in framöver. För att göra ett nytt val behöver du fylla i och skicka in en valblankett senast den 30 november för att ändringen ska gälla.

Nytt nummer av Bulletin »

2014-09-23

Septemberbrevet handlar bland annat om prognos över 2015 års premiekostnader, självbetjäningstjänsten Fakturaspecifikationer och att många beslut om pensioner kommer först efter årsskiftet.

Filtrera nyheter

Kategori
Publicerad