Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen i högerkolumnen.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2015 »

2015-05-20

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt pensionsavtalet PA-RFVS. Nytt för i år är att du också hittar dina pensionsbesked på Dina pensionssidor här på webbplatsen. På Dina pensionssidor kan du få en samlad bild över din pension genom vårt samarbete med Minpension.se.

Vi ger våra anställda möjligheten att göra en pensionsprognos via intranätet »

2015-05-20

Nu kan våra anställda på ett enkelt sätt göra en prognos för hela sin pension via intranätet genom vårt samarbete med Minpension.se. SPV deltar som första arbetsgivare i ett pilotprojekt tillsammans med Minpension.se. Syftet är att ge anställda en bättre pensionsinformation genom att ge dem möjligheten att på ett enkelt sätt kunna göra en pensionsprognos via intranätet.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2015 »

2015-05-19

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt tjänstepensionsavtalet PA-91 F. Nytt för i år är att du också hittar dina pensionsbesked på Dina pensionssidor här på webbplatsen. På Dina pensionssidor kan du få en samlad bild över din pension genom vårt samarbete med Minpension.se.

Fortsatt höga resultat i EA-värderingen »

2015-05-13

I den årliga ekonomiadministrativa värderingen (EA-värdering) har SPV en fråga som rör hur myndigheter sköter rapporteringen av anställningsuppgifter. Resultaten har pekat stadigt uppåt under många år och den trenden håller i sig även 2014.

Nytt nummer av Bulletin »

2015-05-13

Majbrevet handlar bland annat om resultatet från EA-värderingen och hur ni hämtar sammanställningar av anställningsuppgifter. Vi puffar även för vår inspelade föreläsning som vänder sig till anställda som funderar på sin pension.

Nu kommer pensionsbeskeden för 2015 »

2015-05-12

Nu börjar vi skicka ut pensionsbeskeden för din tjänstepension enligt tjänstepensionsavtalet ITP-S. Nytt för i år är att du också hittar dina pensionsbesked på Dina pensionssidor här på webbplatsen. På Dina pensionssidor kan du få en samlad bild över din pension genom vårt samarbete med Minpension.se.

Vad tycker du om SPV? Hjälp oss bli bättre! »

2015-05-05

Varje år undersöker vi hur nöjda våra kunder är med de tjänster och den service som vi erbjuder. I år samarbetar vi med undersökningsföretaget Indikator. Under perioden 4-29 maj kommer Indikator fråga er statliga arbetsgivare vad ni tycker om vår tillgänglighet, vårt bemötande och vår kompetens.

Just nu undersöker vi nöjdheten hos våra kunder »

2015-05-05

Från måndagen den 4 maj till den 22 maj kommer vi att undersöka hur nöjda våra kunder är. Vi samarbetar med undersökningsföretaget Indikator och de kommer ringa till några av våra kunder som är statligt anställda eller pensionärer.

Filtrera nyheter

Kategori
Publicerad