Få post från oss digitalt

Välj en digital brevlåda så får du post från SPV och andra myndigheter digitalt i stället för på papper. Med en digital brevlåda har du alltid tillgång till din post och du tar emot den snabbt, säkert och miljövänligt.

Oavsett vilken av brevlådorna du väljer får du din myndighetspost dit. I några av brevlådorna får du även post från företag.

Skaffa den brevlåda du gillar bäst, så skickar vi din post till den. Vissa typer av brev kan vi bara skicka till din fysiska postadress.

Skaffa digital brevlåda

Välj någon av brevlådorna och klicka på länken för att skaffa en digital brevlåda.

Digitala brevlådan Bring Digimail

Skaffa brevlådan Bring Digimail (extern webbplats, nytt fönster)

Digital brevlåda eBoks

Skaffa brevlådan eBoks (extern webbplats, nytt fönster)

Digital brevlåda Kivra

Skaffa brevlådan Kivra (extern webbplats, nytt fönster)

Digital brevlåda Min myndighetspost

Skaffa brevlådan Min myndighetspost (extern webbplats, nytt fönster)

Den gemensamma plattformen som omfattar alla digitala brevlådor heter Mina meddelanden. Användarvillkoren för den hittar du på Mina meddelandens webbplats.

Användarvillkor Mina meddelanden (extern webbplats)

Vad är en digital brevlåda?

Med en digital brevlåda får du post från SPV och andra myndigheter digitalt i stället för på papper. Oavsett vilken av brevlådorna du väljer får du din myndighetspost dit. I några av brevlådorna får du även post från företag. Till skillnad från vanliga mejl är den digitala brevlådan säker eftersom inloggning sker med e-legitimation, till exempel Mobilt BankID. En digital brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

XS SM MD LG XL