Fira tjänstepensionen!

Idag, den 27 september är det Tjänstepensionens dag! Vi som jobbar statligt hör till de 90 procent där tjänstepensionen en lika naturlig del av livet som morgonkaffet. Det tycker vi är värt att fira!

Fira med en kopp kaffe och kolla din tjänstepension!

Visste du att din arbetsgivare betalar in en hel del pengar baserat på din lön, varje månad du jobbar?

Du som jobbar statligt har lyckligtvis tjänstepension från statlig anställning. Kolla gärna värdet på din tjänstepension genom att logga in på Mina sidor. Där kan du också göra ett val för din valbara del, flytta en del av dina intjänade pengar och göra en prognos över hela din pension.

Sköna filmer att dela med dina vänner

Runt Tjänstepensionens dag den 27:e uppmärksammar vi tjänstepensionen som en naturlig del av din vardag. Dela gärna filmerna i sociala medier till familj, vänner och bekanta!

Om Tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag är ett branschsamarbete mellan tjänstepensionsbolagen, valcentraler och Pensionsmyndigheten med syfte att uppmärksamma tjänstepensionen.

Tjänstepensionens dagen webbplats

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL