Lyckan med tjänstepensionen!

Tjänstepensionen är den mest önskade förmånen som du som arbetsgivare erbjuder era anställda. I samband med Tjänstepensionens dag, den 27 september, har du chans att berätta om tjänstepensionen från statlig anställning.

Tips att uppmärksamma tjänstepensionen

  • Berätta om tjänstepensionen när du anställer någon ny på er arbetsplats. Hänvisa gärna till spv.se där de anställda kan läsa om sin tjänstepension.
  • Uppmärksamma tjänstepensionen på ert intranät. Vi har ett förslag om vad som kan vara bra att ha med. Kolla om du fortfarande har aktuell information.
    Information till ditt intranät
  • Kolla även in webbplatsen för tjänstepensionens dag. Där finns bilder att använda, tips och vi berättar mer om årets kampanj.Webbplatsen tjänstepensionens dag

Mer om tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag är ett branschsamarbete mellan pensionsaktörer där vi tillsammans uppmärksammar tjänstepensionen. Årets tema för Tjänstepensionens dag är ”Lyckan att ha en tjänstepension”. Till vår hjälp att uppmärksamma dagen har vi två roliga filmer som du kommer att se i de vanligaste sociala medier. Vi har också skrivit en gemensam debattartikel som bygger på en undersökning bland personer i Sverige. Den visar bland annat att hela 9 av 10 tycker att det är viktigt att arbetsgivaren erbjuder tjänstepension.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL