Tjänstepensionen ger balans!

Idag är det 27 september och Tjänstepensionens dag! Det vill vi fira med dig. Årets tema är ”Tjänstepension ger balans” och tjänstepension är viktig för att ge din framtida pension balans. I år uppmärksammas dagen med hjälp av Lady Silver.

Se filmerna kring Tjänstepensionens dag!

För att lyfta denna viktiga dag har vi i år, tillsammans med fantastiska Lady Silver, tagit fram balansutmaningen ”Tjänstepension ger balans”. Med utmaningen vill uppmana alla att se över sin tjänstepension för ett mer balanserat liv, både under arbetslivet och efter.

Balansövning ett på YoutubeBalansövning två på YoutubeBalansövning tre på YoutubeSe  mer information på www.tjanstpensionensdag.se

Lady Silver uppskattar sin tjänstepension

Lady Silver är en pensionerad barnmorska och som gillar att röra på sig. Hon kommer att utmana den som vill med tre olika balansövningar under veckan fram till Tjänstepensionens dag den 27 september.
- Under hela mitt yrkesverksamma liv har tjänstepension varit en viktig del att tjäna in för att få livet och ekonomin mer i balans när jag väl skulle gå i pension. Tjänstepensionen har gett mig trygghet och idag gör jag det jag gillar allra mest - träna och röra på mig. Därför har jag, tillsammans med Tjänstepensions Dag, tagit fram utmaningen ”Tjänstepension ger balans”.  Gör övningarna du med och se till att ha koll på din tjänstepension, säger Lady Silver.

Har du koll på din tjänstepension?

Du som jobbar statligt kan kolla din tjänstepension genom att logga in på Mina sidor. Där kan du se dina delar i tjänstepensionen, värdet på dem och hur de fungerar. Du kan också göra en prognos för hela din pension.
Logga in på Mina sidor

Om Tjänstepensionens dag

Tjänstepension är en viktig del av pensionen. Ändå är det ganska många som inte vet om de har tjänstepension eller hur mycket som betalas in till den.
Därför har pensionsbranschen gått samman och uppmärksammar tjänstepensionen en dag om året. Vi vet hur viktig den är för allas pensioner och tycker att den borde få mer uppmärksamhet!
Länk till tjänstepensionensdag.se

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL