Dags att fira Tjänstepensionens dag!

Idag den 27 september är det Tjänstepensionens dag! Temat för dagen är ”Tjänstepension ger balans”. I år uppmärksammas dagen med hjälp av Lady Silver. Och såklart snurrar återigen tjänstepensionslåten med Sannex!

Årets tema har valts med tanke på att tjänstepensionen är viktig för att ge den framtida pensionen balans.

Lady Silver uppskattar sin tjänstepension

I år har pensionsbranschen tagit hjälp av Lady Silver. Hon är en pensionerad barnmorska som gillar att röra på sig. Under veckan före Tjänstepensionens dag utmanar hon dig i tre olika balansövningar.

– Under hela mitt yrkesverksamma liv har tjänstepension varit en viktig del att tjäna in för att få livet och ekonomin mer i balans när jag väl skulle gå i pension. Tjänstepensionen har gett mig trygghet och idag gör jag det jag gillar allra mest – träna och röra på mig. Därför har jag, tillsammans med Tjänstepensions dag, tagit fram utmaningen ”Tjänstepension ger balans”.  Gör övningarna du med och se till att ha koll på din tjänstepension, säger Lady Silver.

Se alla balansövningar och mer information på www.tjanstepensionensdag.se

Du som arbetsgivare kan också vara med!

Uppmärksamma Tjänstepensionens dag den 27 september på din myndighet genom att berätta för de anställda om den fina förmånen som tjänstepensionen är.

Ta del av information och inspiration på tjänstepensionensdag.se

Kolla om du uppdaterat informationen om tjänstepensionen från statlig anställning på ert intranät.

Länk till förslag på texter

Tjänstepensionslåten

Du kan fortfarande spela tjänstepensionslåten från Sannex " allt som jag önskat (tjänstepension)". Varför inte spela den till förmiddagsfikat den 27 september?

Du hittar den på Youtube och Spotify eller via länkarna nedan.

Tjänstepensionslåten på YoutubeTjänstepensionslåten på Spotify

Om Tjänstpensionens dag

Tjänstepension är en viktig del av pensionen. Ändå är det ganska många som inte vet om de har tjänstepension eller hur mycket som betalas in till den.
Därför har pensionsbranschen gått samman och uppmärksammar tjänstepensionen en dag om året. Vi vet hur viktig den är för allas pensioner och tycker att den borde få mer uppmärksamhet!

Mer information och tips på tjänstepensionensdag.se

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL