Nu svänger det om tjänstepensionen igen!

Är tjänstepension allt som du har önskat? Förmodligen inte just nu. Men den dag du slutar att jobba kommer tjänstepensionen att göra skillnad. Därför uppmärksammar vi den viktigaste löneförmånen i samband med Tjänstepensionens dag den 27 september.

bandet-sannex-sjunger-vid-lägereld

Sannex hjälper oss i år igen att lyfta tjänstepensionen 

För att uppmärksamma den viktigaste löneförmånen uppmärksammar pensionsbranschen Tjänstepensionens dag. Den 27 september är det dags igen - för tionde gången. Också i år gör vi det tillsammans med bandet Sannex som släpper en nyinspelning av förra årets danslåt "Allt som jag har önskat", skriven av Thomas G:son och Henrik Sethsson. Känner du någon som borde kolla om de har tjänstepension? Dela vidare!

Lyssna och dansa till den akustiska versionen av låten på YoutubeLyssna och dansa till förra årets version på Youtube

Se hela din pension

Vill du kolla din tjänstepension? För att se över din totala pension logga in på minpension.se. Där får du en samlad bild över både din allmänna pension, tjänstepension och eventuellt eget sparande. Kika också gärna in på tjanstepensionensdag.se så får du enkla tips om tjänstepensionen.

Enkla tips på tjänstepensionensdag.se

Om Tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag firas alltid den 27 september. Dagen syftar till att uppmärksamma tjänstepensionens betydelse för den framtida pensionen.

I år står dessa bolag och myndigheter bakom dagen:

AFA försäkring, Alecta, AMF, Collectum, Fora, Folksam, Folksam LO Pension, KPA pension, Länsförsäkringar, minPension, Offentliganställdas Förhandlingsråd (OFR), Pensionsmyndigheten, Pensionsvalet, PRI, PTK, Skandia, SPV.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL