Fira tjänstepensionen!

Tjänstepensionen är den absolut bästa och mest önskade förmånen du erbjuder till dina anställda men långt ifrån alla vet hur förmånligt det är. I samband med Tjänstepensionens dag den 27 september har du chans att berätta om tjänstepensionen från statligt anställning.

Tjänstepensionen har en egen låt

Tjänstepensionens dag är ett samarbete i hela branschen och vi har sammanställt material som du som arbetsgivare gärna kan använda. Vi uppmärksammar också dagen tillsammans med bandet Sannex som släpper en nyinspelning av förra årets danslåt "Allt som jag har önskat", skriven av Thomas G:son och Henrik Sethsson.

Du hittar material som du kan använda till dina anställda och tjänstepensionens egen låt på sidan tjanstepensionensdag.se

Länk till tjänstepensionensdag.se

Om Tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag är ett initiativ från flera stora aktörer i pensionsbranschen. Det är ett tillfälle att uppmärksamma pensionen från jobbet, som är en viktig del av den totala pensionen.

Medverkande i samarbetet Tjänstepensionens dag är: Afa, Alecta, AMF, Collectum, Fora, Folksam, Folksam-LO pension, KPA, Länsförsäkringar, Minpension, OFR, Pensionsmyndigheten, PRI, PTK, Skandia, SPV, Pensionsvalet

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL