Coronaviruset – hur påverkas hanteringen av pensionen?

Här samlar vi aktuell information kring hur vår verksamhet och din kontakt med oss kan påverkas av covid-19, corona. Sidan uppdateras löpande.

Skicka in ansökningar

Just nu behöver du inte skriva under en medarbetares ansökan innan du skickar in den. Om du mejlar in den måste det vara från din jobbmejl. Vi meddelar när du åter behöver skriva under ansökan innan du skickar in den.

Vi handlägger alla ansökningar om tjänstepension och övriga förmåner som vanligt. Det kan ta lite längre tid om många medarbetare skulle bli sjuka eller behöva arbeta på distans.

Utbetalning av tjänstepension och andra förmåner

Vi ser till att utbetalningar av din tjänstepension och övriga förmåner löper på som vanligt även om många medarbetare skulle bli sjuka eller behöva arbeta på distans.

Informationsträffar om tjänstepensionen

Vanligtvis ordnar vi informationsträffar runt om i landet. Nu kan dina medarbetare i stället få den informationen i ett av våra webbseminarier.

Här kan de läsa mer och anmäla sig

Hur den allmänna pensionen påverkas kan du läsa om på Pensionsmyndighetens webbplats.

Pensionsmyndighetens webbplats (nytt fönster)

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL