SPP vinner pensionspriset Guldkanten 2018

Vi har idag tilldelat SPP pensionspriset Guldkanten för roboten Gajda som förklarar pension på ett unikt och nytänkande sätt. Juryn belönade även Småspararguidens analytiker Patrick Siegbahn med årets utropstecken för arbetet med att lyfta fram Allras affärer i ljuset.

Juryns motiveringar

SPP – för roboten Gajda som förklarar pension med hjälp av beteendevetenskap

Interaktiv och snabb, rolig och pedagogisk. Genom individanpassad information tar Gajda ett nytt grepp om vägledningen kring pension. Vi får hjälp, vi begriper och viktigast av allt – det är så enkelt att vi gärna fortsätter!

Småspararguidens analytiker Patrick Siegbahn för arbetet med att lyfta fram Allras affärer i ljuset

Pensionsbranschen är en förtroendebransch och oseriösa aktörer riskerar att skada tilliten till ett av världens bästa pensionssystem. Med gediget journalistiskt arbete och uthållighet gör Småspararguidens blogg och Patrick Siegbahn en insats som vi alla har nytta av. Det tackar vi för!

Läs mer om pensionspriset Guldkanten

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.