Ny tjänst för dig som arbetsgivare

Snart lanserar vi en ny självbetjäningstjänst där du kan logga in och hämta de rapporter du får från oss. Du når rapporterna dygnet runt och de sparas i tjänsten i två år.

Rapport över pensionsärenden

Från juni kan du som är ansluten till tjänsten Enklare pensionshantering logga in och läsa rapporten över vilka pensionsärenden vi hjälpt till med under den senaste månaden. Tidigare har vi mejlat ut rapporten men nu kan du istället enkelt ta del av rapporten genom att logga in.

Sök behörighet i tid!

Även om du idag har tillgång till någon av våra självbetjäningstjänster behöver du söka behörighet till tjänsten Rapporter. Glöm inte att göra det i god tid, vi mejlar rapporten sista gången i maj!

Behörigheten beställer en företrädare för din arbetsgivare, exempelvis generaldirektören, personalchefen, ekonomichefen eller administrativa chefen. Beställ via formuläret som finns på spv.se.

Sök behörighet till självbetjäningstjänster för arbetsgivare

Uppdaterade villkor

Vi har också uppdaterat villkoren för självbetjäningstjänsterna. En nyhet är att behörigheter som ingen använt på 18 månader tar vi bort. Du kan ta del av villkoren på spv.se.

Har du frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 060-18 75 03 eller på kundservice@spv.se.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.