De tävlar om pensionspriset Guldkanten

Collectum, Swedbank och Tjänstepensionens dag är årets nominerade finalister i tävlingen Guldkanten. På Pensionsdagen i Stockholm den 5 oktober offentliggörs vinnaren.

De nominerade är:

  • Collectum – För kampanjen och sajten "#pratapension". Enkel, tydlig och med rubriker ur vanliga livet. Prata pension talar till oss på ett sätt som gör att vi gärna lyssnar. Stora aktörer har stort ansvar och Collectum visar att man kan få rejält genomslag med rätt ansats. Två tummar upp!
  • Swedbank – För kampanjen "Första pensionshjälpen". Branschjätten provar nytt spår och hittar rätt. Kampanjen via den digitala publicisten KIT sticker ut, är upplysande och vänder sig med en lättsam ton till en målgrupp i stort behov av att tänka pension. Nytt, intressant och kanske också banbrytande!
  • Tjänstepensionens dag – För..."Tjänstepensionens dag". Omöjligt att samla en hel bransch och enas om budskap? Inte då. Efter en trevande inledning har initiativet slagit rot genom fokus på film och sociala medier. Att prata tjänstepension har aldrig varit viktigare än nu och Tjänstepensionens dag visar att man kan komma långt om man verkligen vill. Ser vi början på något riktigt stort?

Se filmen där de nominerade presenteras (youtube.com)

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.