Webbplatsen får ny design

Välkommen till en ny webbplats med ny design. Innehållet är detsamma som tidigare och med den nya designen hoppas vi att det blir lättare att hitta det du söker.

Om du har besökt vår webbplats tidigare kommer du se att vi har förändrat utseendet en hel del. Vi tror att den nya designen ger dig en bättre överblick och att du enklare får svar på dina frågor och kan utföra dina ärenden. Precis som tidigare anpassar sig webbplatsen efter vad du surfar med; dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Några av förändringarna vi har gjort:

  • Startsidorna för våra tjänstepensionsavtal har fått ett renare design. Du navigerar dig vidare till sidor längre ner i strukturen genom de olika ingångarna istället för via en toppmeny som tidigare.
  • Funktionen för att välja det tjänstepensionsavtal du tillhör har fått en ny mer framträdande plats på startsidorna.
  • För att söka fäller du ut sökfunktionen genom att klicka på Sök längst upp på webbplatsen.
  • Dina pensionssidor och våra självbetjäningstjänster för arbetsgivare har fått en ny ikon och syns tydligare i sidhuvudet. Vi lyfter också fram dem tydligare på startsidorna och visar vad du kan göra innan för inloggningen.

Spara ditt tjänstepensionsavtal som favorit

Du kan välja att spara det tjänstepensionsavtal du tillhör som favorit. Då kommer du automatiskt in på det tjänstepensionsavtalet nästa gång du besöker webbplatsen. Om du är osäker på vilket tjänstepensionsavtal du tillhör finns det mer information om vilka som tillhör de olika tjänstepensionsavtalen intill varje avtal.

Favoriter och länkar till webbplatsen måste länkas om

De förändringar vi har gjort gör att adresserna till några av sidorna på webbplatsen har ändrats. Det innebär att om du hade favoriter/bokmärken till sidor på webbplatsen har de slutat fungera och behöver länkas om.

Tyck till om den nya designen

Vi fortsätter arbetet med att förbättra vår webbplats och tar tacksamt emot synpunkter på strukturen, funktioner eller möjligheter som du saknar på vår webbplats. Du lämnar en synpunkt genom att lämna en kommentar i vår utvecklingsblogg.

SPV:s utvecklingsblogg (extern länk)

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta gärna vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.