Vi lyfter nya chefer genom regionens myndighetsnätverk

Flera av våra nya chefer har förmånen att gå ett chefsintroduktionsprogram tillsammans med kollegor från övriga myndigheter i regionen. Programmet, som arrangeras av Myndighetsnätverket i Sundsvallsregionen, uppmärksammas av affärstidningen Näringsliv.

Det gemensamma chefsintroduktionsprogrammet pågår just nu. Varje deltagare har en mentor från en annan myndighet och tanken är att de ska fortsätta minst ett halvår efter att den sista gemensamma programdelen avslutats i april.

Läs artikeln i Affärstidningen Näringsliv, sidan 48 (extern webbplats)

Mats Åkerlund, mentor från Hovrätten, Andreas Söderstedt, deltagare från CSN och Elisabeth Kjellberg, verksamhetsutvecklare på Bolagsverket och ansvarig för chefsintroduktionsprogrammet. Foto: André Byström.

På bilden ses Mats Åkerlund, mentor från Hovrätten, Andreas Söderstedt, deltagare från CSN och Elisabeth Kjellberg, verksamhetsutvecklare på Bolagsverket och ansvarig för chefsintroduktionsprogrammet. Foto: André Byström.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta gärna vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.