Min Pension vann pensionspriset Guldkanten för sin digitala pensionsinformation

Min Pension ger svenska folket vad dom vill ha, nämligen möjligheten att överblicka hela sin pension. För detta har vi idag tilldelat Min Pension vårt pris Guldkanten för bästa pensionsinformation 2016. Juryn belönade även Kerstin Runesson, pensionshandläggare i Karlskrona kommun, med priset Årets utropstecken.

Det ställs höga krav på nytänkande och tydlig information om pensioner. Det har vi på SPV tagit fasta på och instiftat pensionspriset Guldkanten för bästa pensionsinformation. Guldkanten delas ut för 15:e året i rad. Min Pension är en mycket värdig vinnare av årets pris- Deras arbete symboliserar kärnan i pensionsprisets idé, nämligen nytänkande, enkelhet och tydlighet.

Juryns motiveringar

Min Pension vinner Guldkanten för sin digitala pensionsinformation

En pionjär inom området som med konsumenten i fokus brutit ny mark för att skapa medvetande och engagemang om pensioner. Min Pension utvecklas löpande och utökas med fler kanaler som med enkla och pedagogiska lösningar hela tiden når nya användare. Ingen annan insats är i närheten av Min Pensions betydelse för den enskilde pensionsspararens kunskap om sin framtida pension!

Kerstin Runesson får Årets utropstecken

Karlskrona kommuns medarbetare har något som ingen annan har. De har Kerstin Runesson som pensionshandläggare. Med stort personligt engagemang höjer hon kunskap och förståelse om pensioner och försäkringar hos kommunens 5 600 anställda på ett sätt som imponerar. Initierad, pedagogisk och med ett aldrig sinande intresse för individens bästa, är Kerstin en sann förebild för andra arbetsgivare.

Läs mer om pensionspriset Guldkanten

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta gärna vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.