Specifikation till fakturan för direktdebiterade pensioner

Nu skickar vi inte längre ut pappersspecifikationer till fakturan för direktdebiterade pensioner. Istället kan du själv hämta specifikationerna i självbetjäningstjänsten Fakturaspecifikationer.

Från och med juni skickar vi inte längre ut pappersspecifikationer till fakturan för direktdebiterade pensioner.

Nu behöver du inte längre vänta på de pappersspecifikationer som tidigare skickades med posten. Istället kan du själv hämta specifikationerna i självbetjäningstjänsten Fakturaspecifikationer på spv.se. Specifikationerna publiceras samtidigt som fakturan för de direktdebiterade pensionerna skickas ut. Direktdebiterade pensioner är till exempel delpension och pensionsersättning.

Vad behöver du göra?

Om du saknar behörighet till tjänsten Fakturaspecifikationer beställer du den på blanketten Beställa behörigheter till SPV:s självbetjäningstjänster. Du behöver också ha en e-legitimation för att använda tjänsten.

Om tjänsten Fakturaspecifikationer

Blanketten Beställa behörighet till SPV:s självbetjäningstjänster (pdf, nytt fönster)

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta gärna vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.