SPV-dagen – för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning

SPV-dagen – en dag med fokus på aktuella frågor inom tjänstepensionen. Under SPV-dagen riktar vi in oss på vad som är nytt och vad som är på gång. Helt enkelt det som är viktigt för dig som arbetsgivare att veta om tjänstepension från statlig anställning.

I år var tanken att åter bjuda in till SPV-dagen i slutet av året. Men under rådande omständigheter kommer vi att istället bjuda in till en kortare och digital SPV-dag med intressant och högaktuellt innehåll.

Mer information under hösten

Vi uppdaterar informationen här under hösten och skickar även en signal i Bulletin när vi vet mer om datum, tid och innehåll. Och håll utkik efter inbjudan!

Vad är SPV-dagen?

SPV-dagen är en dag för dig som ansvarar för eller arbetar med tjänstepension från statlig anställning. Vi på SPV bjuder på aktuell information och möjlighet till dialog om insikter och behov av stöd kring tjänstepensionen. Det är också ett bra tillfälle träffa oss och kollegor från andra myndigheter!

Här kan du ta del av SPV-dagen 2019

 

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

XS SM MD LG XL