Evenemang

SPV har varje år arrangerat evenemanget Pensionsdagen. Under dagen har även pensionspriset Guldkanten delats ut. Men nu väljer vi att avsluta Pensionsdagen och Guldkanten för att fokusera på bättre pensionsinformation.

Efter 17 år med evenemanget Pensionsdagen avvecklar vi konferensen och pensionspriset Guldkanten. Pensionsdagen har varit ett uppskattat inslag i samhällsdebatten om pensioner och samhällsekonomi och lockat besökare från både pensionsbranschen och offentlig förvaltning. Målsättningen har varit att genom ett varierat program och välrenommerade föreläsare lyfta fram aktuella och relevanta frågor inom området.

När vi nu väljer att koncentrera våra insatser på andra håll gör vi det med en bild av att eventemanget Pensionsdagen och pensionspriset Guldkanten har gjort nytta. Vi hoppas att frågorna vi tagit upp lever vidare och att fler aktörer verkar för att lyfta pensioner i samhällsdebatten.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.