Kurser

Just nu har vi inga kurser att erbjuda. Dels för att vi har inga resurser som kan utbilda och dels att vi inte fått resa den senaste tiden. Vi hänvisar till våra korta arbetsgivarkvartar och du kan skicka gärna in en intresseanmälan för ditt behov kring ny kunskap.

Arbetsgivarkvartar för arbetsgivare

Vi sänder löpande webbseminariet arbetsgivarkvarten. Du kan också titta på de inspelade arbetsgivarkvartarna. Arbetsgivarkvarten innehåller kort information om bland annat delar i tjänstepensionsavtalet.

Mer om arbetsgivarkvartar

Skicka en intresseanmälan

För att veta ditt behov som arbetsgivare när det gäller kunskapshöjande aktiviteter tar vi gärna emot en intresseanmälan från dig. Du kan också skicka in om du vill att vi deltar vid något av evenemang som du som arbetsgivare ordnar. Just nu kan vi bara delta digitalt.

Skicka intresseanmälan om du som arbetsgivare vill lära dig mer om tjänstepensioner och premier

Information till anställda

Vi har ingen möjlighet att åka ut till enskilda arbetsplatser och informera anställda. Vi har istället webbseminarier som är öppna för alla statligt anställda.

Om webbseminarier för statligt anställda

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL