Kvalificerad hr-utvecklare

SPV är inne i en spännande förändring för att bli en effektivare myndighet med ännu nöjdare kunder och en starkare aktör i pensionsbranschen. Brinner du för att utveckla verksamheten genom att skapa rätt förutsättningar för medarbetare och chefer? Har du en bred erfarenhet av att arbeta med kompetensförsörjning på strategiskt och operativ nivå och dessutom kan din arbetsrätt? Ja, då är du säkert rätt person för oss! Låt oss visa att vi är rätt arbetsgivare för dig!

Ansökan

Ansök senast den 21 oktober. Ange referensnummer MD 2018/311.

Sök tjänsten som kvalificerad hr-utvecklare (Vismas webbplats)

Arbetsbeskrivning

Enheten ansvarar för att stödja ledningen i kulturutveckling samt uppföljningen av chefernas personalansvar. En viktig del i uppdraget är att vara ett effektivt och kvalitetssäkrat verksamhetsstöd till chefer och medarbetare som bidrar till utvecklingen av myndigheten i beslutad riktning. Enheten ansvarar även för vaktmästarservice, fastighetsfrågor och miljöledning.

Större delen av arbetsuppgifterna handlar om att driva, stödja och utveckla kompetensförsörjningsarbetet på såväl strategisk som operativ nivå. Det innebär allt från att utveckla kompetensförsörjningsstrategier till praktiskt arbete med rekrytering, kompetensutveckling och omställning.

I arbetsuppgifterna ingår att ge arbetsrättsligt stöd inom hela kompetensförsörjningsprocessen samt inom centrala och lokala kollektivavtal. Arbetet innebär också att ge stöd inom alla hr-processer för att kunna hjälpa verksamheten utifrån de behov som finns på såväl kort som lång sikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen och har flerårig erfarenhet av att arbeta med kompetensförsörjning, kompetensutveckling, rekrytering och personalomställning. Du ska även ha flerårig erfarenhet av att tolka och tillämpa arbetsrättslig lagstiftning och kollektivavtal. Det är meriterande om du har chefserfarenhet och har arbetat med organisationsutveckling och kulturfrågor.

Som person har du

  • problemlösningsfokus
  • kundnyttan i blickfånget
  • helhetssyn
  • mycket god kommunikationsförmåga
  • personlig mognad.

Vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna när vi bedömer dina kvalifikationer.

Anställning

  • Anställningens omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Tillträde: så snart som möjligt

 

Vi erbjuder

Hos oss blir du varmt välkomnad. Här jobbar 250 engagerade personer och vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss. Vi är öppna för nya idéer, vår omvärld och mot varandra. Och vi gillar att testa nytt och har ett starkt driv framåt. 

Vi ser rekrytering som en långsiktig investering och tycker det är viktigt att du som medarbetare mår bra, har balans i livet och ges möjlighet att utveckla dina talanger.

Vi jobbar på en flexibel arbetsplats, både i härliga lokaler och med möjlighet att jobba hemifrån på 50 procent om du vill. I SPV-huset rekommenderar vi en fika i vår vinterträdgård eller varför inte en stund i vårt fräscha gym. Dessutom har vi olika friskvårdsaktiviteter du kan delta i – det finns något för alla.

Vi strävar efter mångfald och att ha ett inkluderande synsätt på alla nivåer i organisationen.

Mer information om oss som arbetsgivare och de anställningsförmåner du erbjuds finns under Om att jobba på SPV.

Om att jobba på SPV

Säkerhetsprövning

Säkerhet har hög prioritet för oss på SPV. Den här tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att vi gör en säkerhetsprövning (klass 2) enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585), innan vi tar beslut om att anställa en ny medarbetare. Du måste också ha svenskt medborgarskap för att kunna få den här sortens säkerhetsklassade tjänst. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här:

Säkerhetsprövning (Säkerhetspolisens webbplats)

Fackliga kontaktpersoner

Peder Bergsten
Saco-S
070-397 08 52
peder.bergsten@spv.se

Daniel Granath
ST
060-18 75 45
daniel.granath@spv.se

Kari Jokinen
Seko
060-18 77 62
kari.jokinen@spv.se

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL